Търговец под наем

Търговци под наем, търговски отдел под наем, продажбиКакво е това?

Получавате професионален търговски екип, за който не плащате данъци и осигуровки, не купувате автомобили, лаптопи и телефони. Сравнително нова услуга, която обаче дава една отлична и гъвкава алтернатива на това да поддържате собствен търговски екип. Този „изнесен екип“ ще ви дава безпристрастния професионален поглед на външен наблюдател. По този начин ще избегнете загуба на време и ще спестите разходи, които не са малки. Имаме прости решения, базирани на богатия ни практически опит в търговията и управлението. Ключът към Вашият успех е нашата идея да обединим на едно място достойни партньори, които да си сътрудничат по между си и да се развиват заедно. Ще Ви помогнем да откриете нови възможности.

Всяка успешна покупка е в резултат на успешна продажба!

Предизвикателствата са станали част от нашият живот и ние ги преодоляваме с всеки изминал ден, като оставяме след нас доволни клиенти.

Как работим:

  • Вие искате да КУПУВАТЕ  – попълнeте формата за запитване с кратко описание на стоката или услугата, от която имате нужда. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо, за да Ви предложим нашето решение.
  • Вие искате да ПРОДАВАТЕ  – попълнете формата за запитване с кратко описание на стоката или услугата, която искате да продадете. Ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим подробностите  и условията при, които ще съдействаме за реализирането на търговския процес.

Ние сме готови да Ви предложим разнообразни варианти на сътрудничество, за да отговорим на Вашите изисквания и заедно да изградим условия на доверие и успешна работа!